Szolgáltatás

Ezeket kínáljuk:

Csomagolástervezési támogatás

Kreatív, innovatív, egyben költséghatékony megoldásokat szállítunk, bármilyen egyedi igényre. Segítjük az eredeti ötletek testreszabását, a mintakészítést, valamint az egyedi termékek gyártását. Folyamatos támogatást nyújtunk ügyfeleinknek az igények specifikálásától, az elkészített tervek véglegesítésén és a gyártáson keresztül a késztermék átadásáig. A mintagyártásokat is házon belül, saját digitális plotterünk és digitális nyomdagépeink segítségével oldjuk meg.

Csomagolási rendszerek átvilágítása

Konstrukciós és grafikai mérnökgárdánk költséghatékony alternatívákat ajánl meglevő csomagolási rendszerekhez is. A karton csomagolásokon túl, több referenciával rendelkezünk az öntapadós címkézés költségcsökkentése, és – saját laborunkban - új bliszterezési receptek kidolgozása és tesztelése terén is. Kérje szakértő árajánlatunkat alternatív megoldásokra, anyagminőségekre.


Logisztikai szolgáltatások

Termékeinket a partnereink igényeihez igazítva ex-works, illetve vevőink telephelyére szállítva adjuk át.

Cégünk komoly VMI/SMI tapasztalatokkal rendelkezik. Ezeket a szolgáltatásokat első sorban nagyvállalati környezetben érdemes igénybe venni. Ha az értéklánc megköveteli, készek vagyunk helyi raktározási szolgáltatásokról és konszignációról is tárgyalni.


Nyomtatási technológiák ötvözése

Gépparkunkkal sokoldalú és kreatív módon tudjuk ötvözni az ofszet, flexo és digitális technológiákat. A lehetőségek széles tárházát tudjuk felajánlani partnereinknek, hogy árujuk a lehető legjobban meg legyen különböztetve az áruházak polcain.


Bérgyártás

Szabad kapacitásainkkal bérgyártásokra is vállalkozunk: ofszet bérnyomtatás B1 és B2 méretben, tekercses flexo- és digitális bérnyomtatás, bérkasírozás, bérstancolás, doboz hajtogatás és ragasztás hat pontig, nagyméretű és feles dobozok hajtogatása és ragasztása, ablakozás, digitális mintakészítés, kézi feldolgozás.